Våre tjenester

Vi kan hjelpe deg med ulike interiøroppdrag ved kjøp/salg av bolig, oppussing, innredning av ditt hjem og forretningsbygg.

 

Boligstyling .
Tilvalg – Konseptforslag i nye boligprosjekter. Utvikle designkonsept. Pakkeløsninger.
Fargeveiledning
Material & fargevalg
Møbel og tekstilvalg
Veiledning ved salg av bolig
Planløsning

BOLIGPROSJEKT – Utbyggere – Byggmester – Huskjeder
Vi kan utarbeide konsepter, materialforslag og forslag til planløsning. Et hus med bare hvite vegger er et hus, et hus med riktige fargenyanser oppleves som et hjem av en potensiell kjøper – det kan være stor forskjell.
Vi hjelper deg med planlegging av helheten for å skape et mere salgbart resultat vi begge kan være stolte av. Vi har god erfaring med byggevarebransjen og kan være med å trekke i de riktige trådene når det skal gjøres endringer eller kundetilpassede løsninger i boligene.

INTERIØR – Innredning av private boliger
Trenger du hjelp til å finne ditt unike personlige hjem? Vi hjelper deg hele veien fra ide til planløsning, fargerådgivning, og innkjøp. Vi kan hjelpe deg med å finne gode  og spennende løsninger ved både nybygg, og oppussing basert på de ønsker og behov du har.
Målet er å få et hjem med som er personlig og unikt for deg, ikke minst som fungerer optimalt for den enkelte familie. Kanskje har behovet i familien endret seg. Kanskje barna har flyttet ut, barna har blitt større eller kjøkkenet har ikke de funksjonen som er ønskelig?Kanskje det er 2 familie som skal bli til en?   En grundig behovsanalyse utføres hvor dine behov er i fokus. Vi kommer hjem til deg for en befaring, og for å innhente nødvendige opplysninger om hjemmet og dine ønsker. Her kan du få hjelp til alt fra fargeveiledning, tapeter, møblering, belysning, smart oppbevaring, forslag til skreddersydde løsninger, planløsning og innredningsforslag.

Ved planlegging av ny bolig blir de fleste overrasket over hvor mye planlegging som faktisk må til. Ved å la en interiørdesigner komme på banen så tidlig som mulig i prosessen blir det enklere å ta de riktige valgene du blir fornøyd med over tid. Hvis du på forhånd vet hvilken stil og hvilke farger boligen skal ha, blir det mye lettere å ta alle de vanskelige, men viktige valgene som er riktig for akkurat deg og din bolig. Ved nybygg må de fleste større avgjørelsene være tatt lenge før byggearbeidene starter.

FARGEVEILEDNING  din egen fargepalett
Er du usikker på hvordan en bestemt farge oppfører seg sammen med andre farger, og i ulikt lys. Fargeprøvene i butikken kan som kjent forandre seg ganske mye når de kommer opp på veggen. Vi hjelper deg med riktig sammensetning av farger, slik at ditt prosjekt får en fin helhet på alt fra vegger og interiørartikler, til møbler og tekstiler.

BOLIGSTYLING 
Et hjem  handler om å leve seg inn i den hverdagslige bruken av boligen og stemningen man kan skape. Ved boligsalg er det viktig at boligen fremstilles på best mulig måte. Vi samarbeider med gode malere og vet å få frem det beste i en ny bolig som skal legges ut for salg.

Reklamer