Gå til innhold
Reklamer

Samarbeidspartnere.

13188180_1567560676874376_1120808921_a

Sydney baserte Zakkia ønsker å fremheve det naturlige vakre i rå materialer og gjøre den håndlagede prosessen en del av produktet. Etter stor suksess i Australia er det minimalistiske merket med skandinavisk estetikk på full fart inn i Europa og Norge.

Zakkia ble etablert i Australia 2014 av den svenske designeren Sara Lundgren. Merket er inspirert av hennes Skandinaviske barndom, kjærlighet for naturlige materialer og liv i Australia. Skandinavisk enkelthet og minimalisme kombineres flott med blandete teksturer og rå materialer som reflekterer Bondi’s kystklima. Resultatet er en kolleksjon av unike og vakre produkter av høy kvalitet.

Kolleksjonen til Zakkia blir designet av Sara og produseres av lokale kunstnere og håndverkere i familiedrevet selskaper i Vietnam. Alle produktene er håndlaget og utvikles i tett samarbeid med underleverandørene. Rå materialer blir omskapt til unike særegne produkter av høy kvalitet.

 

 

the oak men

The Oak Men har skapt et tre-univers med sine naturlige materialer, tøffe finisher og maskuline tilnærming til design. Bak The Oak Men er de danske møbelsnekkerne Anders Buchtrup Jensen og Peter Hensberg, som elsker treverk og kule ting. The Oak Men ble etablert januar 2014. Inntil da hadde Anders og Petter i flere år jobbet sammen som møbelsnekkere på større prosjekt hvor de eksklusivt lagde kjøkken, bord og andre møbler. Ideen til The Oak Men kom fra de små gavene de pleide å etterlate seg etter et fullført prosjekt, det kunne være en boks, eller andre små ting i tre. Tilbakemeldingene var fantastiske og etterspørselen etter de små håndlagede produktene ble etter hvert så stor at de måtte ta et valg. Anders og Petter bestemte seg for å satse, og The Oak Men ble starten på et nytt tre-eventyr.

Produktene fra The Oak Men utvikles ut fra godt håndverk med fokus på kvalitet, estetikk, enkelthet og ikke minst humor. Anders og Peter tar alltid utgangspunkt i hva de selv synes er tøft, og som de som menn kan forholde seg til.

 

Med et maskulint nordisk DNA og dristige materialer ble det nye eksklusive danske merket Handvärk stiftet sommeren 2015 av designer og gründer Emil Thorup, som er en kjent tv-personlighet i Danmark. Handvärk utvider i voldsom fart verden over og er nå også på vei inn på det norske markedet.

Handvärks håndlagede kolleksjon består av spisebord, skrivebord, konsoller, sofabord samt en eksklusiv daybed. Alle bordene er i massiv marmor, og understellet er i pulverlakkert stål i sort eller med messingdetaljer. Januar 2016 lanserer Handvärk også første interiørkolleksjon.

All produksjon foregår i Danmark.

Reklamer
%d bloggere like this: