Gå til innhold
Reklamer

Om oss/vår historie.

Vår ide  kom da vi i mange år som boligstylist og  var vitne til et økende behov for mer hjelp i de norske hjem.

For det å få tak i en interiørkonsulent, som ikke skal style for salg men for å bo er ikke lett.

I noen tilfeller ønsker man kun enkle oppgraderinger og det å leie inn en interiørarkitekt er for mange dyrt.  Det er her vi kan komme inn,  vi synes små prosjekter er like spennende som de store.

Vi kan tilby hjelp med alt fra fargevalg, planløsning, materialvalg, belysning, tekstil valg og møblering. Vi har også eget valg av møbler og interiør;)

DSC_0010

Jeg heter Line, og er utdannet interiørkonsulent, har i syv år jobbet som boligstylist, og stylet mange boliger for salg. Men har også hatt fokus på konsulent oppdrag for private og offentlig sektor som blant annet kontorer og nybygg, faktisk allerede før boligstylingen startet.
Lidenskapelig opptatt av farger, form og estetikk. Stortrives med å skape personlige, funksjonelle og skreddersydde løsninger for klientene mine.
Jeg elsker å få være kreativ på mange plan, og har i tillegg til styling og interiør, hatt flere oppdrag hvor jeg designer borddekkinger, noe jeg synes er utrolig gøy og spennende.
På privaten er jeg glad i å være ute i skog og mark, ha middagsgjester, familie og venner, trene og prøve ut nye ting i forhold til interiør.

Reklamer