Om Room interiørstudio

BOLIGSTYLING

Vi gir råd, veileder og styler boliger for salg i  Akershus og Oslo området. Vi har spesialisert oss på innredning av nyprosjekterte visningsleiligheter/ boliger og har gode referanser. Vi leverer komplette løsninger med fargesetting og møblering. Vårt mål er at kunden opplever at de nå er kommet «hjem». Vi har også et stort varelager for boligstyling av nybygg og private boliger.

INTERIØRDESIGN

Trenger du hjelp til å finne ditt unike og personlige hjem. Vi mener at det er god planløsning, gode materialer og  sammensetninger som gir grunnlaget for et funksjonelt og harmonisk hjem. Om det er nybygg eller oppussing av eksisterende bolig kan vi hjelpe deg basert på de rammene du har.

 

Velkommen til oss for en hyggelig prat.

Line : 45918329/roombyline@hotmail.no

cropped-facebook_profilbilde13.jpg

Jeg heter Line, og er utdannet interiørkonsulent, har i syv år jobbet som boligstylist, og stylet mange boliger for salg. Men har også hatt fokus på konsulent oppdrag for private og offentlig sektor som blant annet kontorer og nybygg, faktisk allerede før boligstylingen startet.
Lidenskapelig opptatt av farger, form og estetikk. Stortrives med å skape personlige, funksjonelle og skreddersydde løsninger for klientene mine.
Jeg elsker å få være kreativ på mange plan, og har i tillegg til styling og interiør, hatt flere oppdrag hvor jeg designer borddekkinger, noe jeg synes er utrolig gøy og spennende.
På privaten er jeg glad i å være ute i skog og mark, ha middagsgjester, familie og venner, trene og prøve ut nye ting i forhold til interiør.

Reklamer