Om Room interiørstudio

Velkommen til Room interiørstudio.

 

Room interiørstudio er drevet av Line skjellet.

DSC_0010

Lidenskapen for farger, form og estetikk har alltid vært der, og jeg er utdannet interiørdesigner innen privat og offentlig miljø. Jeg startet mitt eget designfirma for 7 siden, og har fått mange år innen interiørfaget allerede. Jeg stortrives med å få skape personlige, funksjonelle og skreddersydde løsninger til mine kunder. Interiørprosjektene varierer mellom private boliger, fritidsboliger, kontorer samt boligstyling.  

Har drevet med boligstyling de siste 7 årene,  både  Hedemark, Oppland, Akershus og 0slo. Det har vært en bratt læringskurve fra dag 1 og målet er å stadig utvikle seg og levere på høyt nivå.  jeg vet at presentasjon av boligen i dagens marked er viktig og utgjør en stor forskjell. Det handler om å forstå markedet og å vise boligen fra sin beste side. Dette gjør vi ved å sette inn møbler og interiør som harmonerer med husstilen og får frem boligens areal og funksjoner på best mulig måte. 

Privat  elsker jeg å få være kreativ på mange plan, og har i tillegg til styling og interiør prosjekter har jeg hatt flere oppdrag hvor jeg designer innbydelser, bordkort og borddekking, samt lager blomsterdekorasjoner til både dåp,konfirmasjon og andre lag.
Teamet bak Room interiørstudio kommer her:

Reklamer