Boligstyling

Boligstyling handler ikke bare om å sette inn en sofa ,et bord og slenge noen puter i sofaen. Men om å få frem en god romfølelse og atmosfære slik at rommet vises fra sin beste side og ser mer innbydende ut. Vi har et flott lager med et stort utvalg av møbler og interiør. Vi tilpasser møbelpakkene til hvert unike prosjekt.

FULL STYLING – BOLIGSTYLING

Vi tar hånd om nøkler og sørger for at alt skjer til riktig tid. Ved å tilpasse møbler og interiør til riktig kjøpegruppe, hjelper vi deg å øke sjansen for en god salgspris.

  • Befaring av boligen. Nøkler hentes/ leveres hos megler
  • Stylist setter sammen en dekor- og møbelpakke som passer til din bolig
  • Transport med 2 bæremenn. Levering og henting
  • Styling av bolig
  •  bistand under fotografering
  • Henting av stylingen

VISNINGSLEILIGHETER

Vi i room design har spesialisert oss på innredning av nyprosjekterte visningsleiligheter/boliger og har gode referanser. Vi leverer komplette løsninger med fargesetting, møblering og tekstilvalg som gjør boligen til et innbydende “hjem”. For deg som utbygger vil en visningsleilighet vil være den beste salgsarena, og gi ditt prosjekt et konkurransefortrinn i et relativt krevende marked.

VEILEDNING

Tips og råd til hva du selv kan gjøre før foto og visning.

For deg som ønsker en gjennomgang av hjemmet ditt i samråd med en interiørkonsulent. Hvis du ønsker å ordne alt av forberedelser, kan vi hjelpe deg på vei. Du vil få konkrete tips og råd, slik at du på best mulig måte kan klargjøre for salg. Bør noen møbler flyttes ut? Skal noe males? Hvilke rom er viktigst å fokusere på? Hvordan kan rommene presenteres best mulig?

Veildning før salg? 

Har du alt av møbler og dekor, men vet ikke helt hvordan det bør kombineres? Ofte er det kun et profesjonelt blikk som skal til for å gjøre din bolig til noen andres fremtidige hjem. Ved å ta utgangspunkt i det du allerede har i hjemmet ditt, kan vi bruke vår kompetanse til å kombinere farger, materialer og balansere uttrykket på boligen.

 

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Line: 45918329 //roombyline@hotmail.no

 

 

 

 

Reklamer