Bytt ut grått og hvitt!

Tiden er inne for å slippe våren inn, og bytte grått og hvitt med rødbrune-, blågrønne- og gylne nyanser.

Rødbrune nyanser: 

Fargen LADY 20047 Blushing Peach trekkes frem som en av årets store trendfarger. LADY 2859 Whispering Red er en brent, rustikk rødtone, som vil gi et rolig og elegant uttrykk. Ikke knallrød, ikke oransje, men et sted i mellom.De dempede rosa-, fersken- og rødbrune tonene meldte for alvor sin ankomst i fjor, og ser ut til ta enda større plass i år.Disse fargene gir en varm og lun atmosfære, og passer godt til den rustikke stilen som finnes i mange norske hjem.

Bilderesultat for whispering red jotunBilderesultat for blushing peach jotun

 

Gylne tider

Etter flere år hvor mange har sverget til kalde gråfarger, beveger vi oss nå mot varmere toner. Skal vi tro Jotun, vil varianter av oker og sennepsfarger bli store i år.

LADY 10963 Golden Bronze sies å ha en wow-effekt, mens den dempede, elegante og varme fargen LADY 10683 Cashmere har potensiale til å bli en klassiker.

Bilderesultat for cashmere jotunBilderesultat for golden bronze jotun

Grønt

La deg inspirere av naturen og grønne planter. Blågrønne nyanser skaper en beroligende stemning, og har vist seg å beholde posisjonen som trendfarge i flere år allerede.

Fargen LADY 6352 Evening Green er lekker i kombinasjon med gylne detaljer, treverk og fløyel, mens LADY 6325 Balanse egner seg like godt på badet som på soverommet.

Bilderesultat for evening green

 

Reklamer