Utedusj.

Det er ikke like mye tid til sosale medier når man nyter disse herlige solfylte dagene! Vil tro dette gjelder de fleste av oss 🙂

Vi har valgt å ta inn disse utedusjene etter en super suksess i Danmark. Passer perfekt til disse varme dagene 🙂

Dusj2Red

DusjRed

Dusj1Red

Dusj3Red

Utedusj i polert kobber, limited edition. Dansk design. Til hagen hjemme eller på hytta, mobil og enkel å flytte rundt. Kommer flatpakket slik at man kan demontere den til vinteren og bruke opp igjen emballasjen. Enkel montering.

Til utendørs bruk og kobles til hageslangen via en 2-way-blander. For varmt og kaldt vann om du ønskar (2 vannslangerr tatt i betraktning på hvordan utekrana i huset er). Går bra å kun koble til en vannslange også, og låse det andre tilkoblingshullet. Kan festes til fasade for stødigere montering.

Dusjen kommer også med kran til fylling av vannkanne.

Total høyde 235 cm.

Dusjmunnstykket: diameter 16 cm med bevegelig leddkule
Ståhøyde under munnstykket: 187 cm
Tripodstativet med 4 ben stikkes 20 cm ned i jorda

NB! Det anbefales ikke å la hageslangen ligge for lenge i solen for oppvarming av vann, da dette kan føre til legionærsyke om man drikker vannet! Det anbefales ikke at installasjonen skal stå med kontinuerlig vanntrykk på inntakspunkt.

Dusj

pris 2490,-

For mer info, eller ønske om å bestille ta kontakt via vårt kontaktskjema eller ring oss på

45918329

Tekst/bilder: Pure and orignal norway./hanastyle.
Reklamer