Gå til innhold
Reklamer

Tv vegg med usynlig tv.

 

Flere enn bare meg, som ikke liker den store tvn som hovedfokus i et rom, og hater ledninger og bokser som hører til.  Frame fra samsung snakker vi om sømløs tv!:) Tv og knut som går i et. Du skru på tv, og skru av til kunst!:)

Frame kommer med utskiftbare rammer, som gjør at du kan tilpasse og matche det med dine andre rammer.  Rammene ligger på 2500 til 3500 kroner, så du må punge ut for å få det sømløst, men lekkert er det!

Med ledninger og bokser inn i veggen synes ikke tvn i det hele tatt.. Det har Tine Monsen klart, bildene er lånt fra hennes lekre blogg (trykk på navnet og du kommer rett på hennes blogg) . En tv vegg som er stue vennlig endelig! 😉

Høyt på min ønskeliste.

Film om Frame finner du her .

 

 

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: