Flise favoritter og trender til badet.

Legg merke til hvor elegant det blir å kombinere ulike fliser sammen. Veggen helt bakerst i bildet ser ut som om den er laget av tre men det er faktisk flis! 

Her er det brukt en form for mosaikk som heter Chevron. 

Flisen på gulvet ligner treverk. Er det ikke tøft?

Flisene fra denne leverandøren kommer i 7 størrelser der den største flisen er hele 80×160 og den minste mosaikk flisen kommer i 5×5. Du kan velge mellom fem nøye utvalgte farger som alle gir et enkelt og naturlig uttrykk. 

 

Heksagon flisene finnes i 6 forskjellige farger, kan brukes både på kjøkken og bad:)

På samme måte som kjøkkenet har endret seg fra å være et praktisk rom til et integrert oppholdsrom sammen med stuen, vil baderommet bli større og ta mer plass. Vi tilbringer mer tid på baderommet og ønsker sitteplass, enten til å slenge fra oss morgenkåpen eller som et sted å lese en god bok mens barna bader.

Når vi snakker om et eget bad i dag, betyr det ikke ekstravagante beslag og møbler eller eksepsjonelt originale ideer, men heller et bad der utseende og funksjoner er skreddersydd helt til brukerens egne ønsker og de arkitektoniske omstendighetene.

Badet blir et stadig viktigere rom der folk nyter tiden, og derfor vil de ha et rom de kan identifisere seg med. Det handler med andre ord om individualisme.

Nå kommer smarte bad som reflekterer brukernes livsstil. Et økende antall mennesker vil ha et eksklusivt bad som kombinerer moderne design med moderne bekvemmelighet, – selv om de ikke har så mye plass å leke med.

Marmor står fortsatt sterkt i trendbildet og vi vil se en økning av treverk på baderomsinnredningen.

Vi går fra hvite, lyse farger på badet til nyanser av grått, sort og farger fra naturen.

sort, kobber og messing  på armaturer og detaljer.

De fine dørene kommer også mer og mer inn på badene og kjøkkenet vårt!

 

Tekst// foto hentet fra : marianne haga kinder

 

 

Reklamer