Lag ditt eget moodboard – finn din stil.

Husker dere at jeg skrev om dette på facebook tidligere i dag?

  1. Finn frem (kjøp) masse blader.  Ikke kjøp bare, men velg blader med blandet uttrykk.
  2. Se gjennom alle bladene og napp ut de sidene du føler snakker til deg og som føles tiltalende. (ikke tenk på den stilen du har nå)
  3. Legg sidene utover gulvet og se på dem igjen.. Hva er grunnen til at du liker disse bildene?hva er det med dem som snakker til deg? hvilke bilde uttrykker det du vil være? Ta bord de du ikke ser passer så godt inn i den store sammenhengen.
  4. Samle bildene et trygt sted og vent. Når det kommer nye blader inn i hus fortsetter du..
  5. Etter en stund har du en bank med bilder.. Gå gjennom bildene på samme måte som punkt 3. Hva gjør at du er så glad i det bildet? Alt trenger ikke å ha samme grunn, det kan være affeksjonsverdi,  andre ting kan være estetisk verdi. Hvordan passer de bildene du har nappet ut sammen i den store helhet? Er det en rød tråd tråd her? Hvis du ikke har ting, kunst eller møbler, kna du tenke på hvordan du er som person? er du bohemsk og fri? eller glad i struktur og orden?

IKEA Livet Hemma – inredning och inspiration för hemmetChairCollection 04.

Sängkläder ekologiskt linne Lin Living50 tinten grijs

terra /Cestita Lamp _ The Fine StoreDecember XL

Dette gir deg en god rettesnor å jobbe videre etter. Synes du det er  overveldende og føler deg helt fortapt, kan du be om hjelp! Fortell interiørkonsulenten at du ønsker hjelp til å finne noe personlig, ikke bare et pent hjem;) veldig viktig!

Tips! pinterest er et et veldig godt verktøy!:)

Alle bildene er fra pinterest, blant annet pella hedeby og therese knutsen.

Du kan se mine pins her

 

Reklamer