Gå til innhold
Reklamer

Grønn interiør trend

Hei!

Jeg har hatt en forelskelse i grønn, siden jeg startet å jobbe med pure and original. Disse flisene fant jeg hos right price tiles og var en av mine valg muligheter da jeg skulle pusse opp kjøkkenet.  Men da jeg fant de igjen i styling setting hos Annette Nordstrøm , så må jeg faktisk få brukt disse i leiligheten.

priser og info denne flisen finner du her.

Foto: Annette Nordstrøm funnet hos på bloggen hennes her.

 

Pure and original har også noen lekre grønn farger blant annet disse to, som er min favoritt sammen med  blant annet moonstone.

Kanskje male peisen i en nydelig dyp grønnfarge, mens de lekre filsene over kjøkkenbenken?;)

på messen i januar var grønt en av tendensen tropisk grønt og grønne planter var fortsatt med, i følge et magasin (husker ikke hvilket) var fiolinfiken og palmer med blant de hotte plantene, man skal ha hjemme;)

Bilderesultat for fiolinfiken tre plantasjenBilderesultat for arekapalme Bilderesultat for grønn marmor

Boxer sofa og marmorbord fåes hos oss. Ta kontakt på roombyline@hotmail.no

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: