Grønn interiør trend

Hei!

Jeg har hatt en forelskelse i grønn, siden jeg startet å jobbe med pure and original. Disse flisene fant jeg hos right price tiles og var en av mine valg muligheter da jeg skulle pusse opp kjøkkenet.  Men da jeg fant de igjen i styling setting hos Annette Nordstrøm , så må jeg faktisk få brukt disse i leiligheten.

priser og info denne flisen finner du her.

Foto: Annette Nordstrøm funnet hos på bloggen hennes her.

 

Pure and original har også noen lekre grønn farger blant annet disse to, som er min favoritt sammen med  blant annet moonstone.

Kanskje male peisen i en nydelig dyp grønnfarge, mens de lekre filsene over kjøkkenbenken?;)

på messen i januar var grønt en av tendensen tropisk grønt og grønne planter var fortsatt med, i følge et magasin (husker ikke hvilket) var fiolinfiken og palmer med blant de hotte plantene, man skal ha hjemme;)

Bilderesultat for fiolinfiken tre plantasjenBilderesultat for arekapalme

Bilderesultat for grønn marmor

Boxer sofa og marmorbord fåes hos oss. Ta kontakt på roombyline@hotmail.no

Reklamer