Gå til innhold
Reklamer

NORTHERN LIGHTNING BLIR NORTHEREN

Northern Lighting becomes Northern - via Coco Lapine Design blog Northern Lighting becomes Northern - via Coco Lapine Design blog Northern Lighting becomes Northern - via Coco Lapine Design blog Northern Lighting becomes Northern - via Coco Lapine Design blog Northern Lighting becomes Northern - via Coco Lapine Design blog

Norsk designfirma Northern Lighting utvidet seg til møbler og tilbehør i vår og endret navn til Northern. De utvidet sin samling med vakre elementer i tre, stålnett og rotting alt innenfor verdien av selskapet der kreativt uttrykk møter tradisjonelt håndverk, og hvor blek skjønnhet er kombinert med grove kontraster.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: