Freco og Marrakech på «liggende flater»

Å male med Fresco og Marrakech på «liggende» flater og overflater utsatt for veldig mye vann og slitasje, som bord, benkeplater, dusj. Vi har testet mye, og etterbehandling med trestjerners matt lakk gir en veldig sterk og vannfast overflate. Denne kan vi trygt anbefale til de som ønsker bruke kalkmaling på slike flater. Inntil videre anbefaler vi denne matte lakken, men vi kommer selv med en vannbasert matt lakk som vil erstatte bruken av Tresjerner sin. Denne vil bli lansert i løpet av første del av 2018. Når man benytter en slik lakk over vil det såklart bli litt mer glans i overflaten – men dette må til for å kunne oppnå en slik tøff effekt og samtidig kunne bruke overflaten i det daglige.

Jeg vil i den forbindelse vise dere noen bilder som har blitt tatt og arbeidet utført av B Design Larvik. Helt fantastisk arbeid de har gjort med Fresco og Marrakech på liggende flater. Følg dem på Facebook å bli inspirert du også!! https://www.facebook.com/concretelook/?fref=mentions

Dette syns jeg var helt rått:

FrescoBord1

Bord malt med Fresco

FrescoBord

Fresc0

FrecoBord2

Så kommer det litt bilder med bord malt med Marrakech, som da først føres på med pensel som så behandles med en sparkelspade og pussepapir i etterkant for en røff effekt!

 

marrakechbord3

Marrakechbord4

Kanskje flere har lyst til å prøve? jeg veileder dere gjerne, for veiledning og styling ta kontakt på roombyline@hotmail.no

info fra hanastyle/ bilder design larvik
Reklamer