Matt og Vaskbar Licetto

Har du alltid drømt om et vakkert, matt utseende på veggen, men er bekymret for slitestyrken? Kanskje du ønsker å bruke din favorittfarge i et fuktig, vått rom som kjøkken, gang eller bad. I så fall er Licetto en flott løsning!
Denne praktiske veggmaling har et utrolig matt utseende og er i tillegg svært vaskbart. Veggene blir motstandsdyktige mot smuss, fuktighet eller andre flekker. I tillegg er Licetto meget ripebestandig og er ikke utsatt for skinnende områder fra rengjøring. Licetto er også en flott løsning for kommersielle prosjekter.
Licetto inneholder ingen løsningsmidler og har 0g/L VOC (den lovlige standarden i Europa er opptil 30g/L VOC).
Licetto in the colour Summerset Mauve, applied in the dining room

Licetto i fargen summerset mauve

På grunn av de svært vaskbare egenskapene, er Licetto også meget egnet for bruk på kjøkken og bad.

Licetto in the colour Milk White, applied in the kitchen

Licetto i fargen Milk hvite

Produkt blad finner du her

Alle bildene som er brukt i dette innlegget kommer fra pure and original.
Reklamer