Marrakech walls, betong og tadelakt look

Lag din egen kunstvegg! En Marrakech-vegg gir et utseende av betong eller mykt tadelakt, og vil være utrolig iøynefallende i ditt hjem Marrakech gir et helt utrolig utseende og struktur, og du kan beholde overflaten matt eller du kan polere den til høyglans. En vegg folk vil snakke om!
Marrakech Walls er en 100% naturlig maling, som gir nøyaktig det utseendet du ønsker, avhengig av påføring og ønsket resultat. Ved å bruke Marrakech Walls og deretter sliping og polering av finishen, oppnår du et spektakulært utseende med subtile farge nyanser. Ved å legge Kalksåpe på toppen av Marrakech-veggene, blir fargen på malingen dypere og dypere i fargen, noe som gir et vakkert tadelakt-utseende. For å oppnå en høyglanset finish, kan du bruke Italian Wax og polere overflaten. Dette gir et rikt og eksklusivt høyglanset utseende.

Marrakech kalkmaling, som Fresco kalkmaling, forblir pustende og er derfor mugg og fuktighetsavvisende.

Marrakech Walls in the colour Earth Stone with Dead Flat Eco Sealer

Her er det malt i fargen earth stone med sealer dead flat eco.

Marrakech Walls in the colour Bone, the white walls at this restaurant

Her er malt med fargen bone på de hvite veggene.

Bildene og infoen er hentet fra pure and original sine side;)

Ta gjerne kontakt for alt  av spørsmål.

Reklamer