Fresco

Kalkmaling har eksistert i tusenvis av år og er igjen produsert av Pure & Original på tradisjonelt vis. Den er tilgjengelig i mer enn 180 Pure & Originals vakre farger. Vår Fresco kalkmaling er en 100% økologisk og bærekraftig produsert naturlig maling, sammensatt av lesket kalk og naturlige fargepigmenter. Kalkmaling kan brukes hvor som helst i huset, selv på badet og på kjøkkenet!

Fresco lime paint in the colour Black Truffle, applied in the bedroom

Det er veldig enkelt å påføre Fresco Kalkmaling. Fresco skaper sitt egne  unike uttrykk med flotte fargenyanser og en slørete effekt med assosiasjoner til rå betong. For å oppnå dette utseendet trenger du ikke å bruke noen spesielle teknikker, men mal alene og din teknikk vil bli ditt personlige uttrykk. Kombinasjonen av kalk, fagrepigment og vann vil skape effekten på en helt naturlig måte. Det er heller ikke nødvendig å bruke to farger over hverandre eller å bruke andre vanskelige applikasjonsteknikker. Alt er i malingen, ferdig til bruk!

Fresco lime paint in the colour Evening Shadow, applied at the work space

Viktigste egenskaper
• Klar til bruk
• Ikke gulende
• 100% resirkulerbar
• meget God dekkevne
• diffusjonsåpen
• Inneholder ikke VOC
• Spenningsfri
• Ingen syntetiske bindemidler
• Bakteriell og muggavstøtende
• Kalkmatt effekt
• Ikke brennbar
• Tåler varme
• Veldig lett, eller ikke, vaskbar

Fresco lime paint and Licetto in the colour Evening Shadow, applied in the living

Reklamer