Tilbakeblikk på 2017

Nyttårsaften nærmere seg med stormskritt. Og et nytt år med nye mulighet banker snart på døren! Julen ble feiret hjemme hos mine foreldre med søster m familie, sønnen min og hans far. Ellers har det vært rolig, det blir også en rolig nyttårsfeiring, da vi starter året 1, januar med bursdag til minsten. Han blir 8 år! helt utrolig!

DSC_0010 (7)

2017 var et år som vår godt blandet med vondt. Jeg har måtte ta noen tøffe valg både privat og med jobb.  Jeg har måtte innse at jeg klarer ikke alt, og at det kommer ikke til å gå hvis jeg fortsetter sånn.  En av de tøffe takene var å gå fra samboeren gjennom ti år, det var ikke noe mer igjen! Tanken på å ikke våkne opp med lillemann hver dag er vondt, men vet med tid at det er det beste for alle.  Med det måtte vi også avbryte som Add a room leverandør, det var et utrolig tungt valg, et prosjekt jeg brente veldig for.  Jeg takket nei til flere samarbeid, noe som aldri er gøy.

 

Lite tilbakeblikk fra noen av prosjektene mine, flere blir lagt ut på nyåret;)

 

Så juleferie har vært deilig,  koble av ,lade opp og starte en ny tankegang!  i 2018 er jeg klar for ny leilighet, ny hverdag og en jobb jeg elsker, nemlig Room design.

Godt nytt år folkens!

Line.

 

 

 

 

 

Reklamer