«Mer enn hva du ser»

God design er mer enn hva du ser!

Både i jobben som interiørdesigner, og her hjemme hos meg selv, er funksjonalitet og ønsket om skreddersydde løsninger i fokus. Balansen mellom det visuelle, og det praktiske er viktig når møbler og interiør skal velges ut. Jeg liker spesielt godt møbler som kan brukes på flere ulike måter, og som gir kreativiteten litt ekstra.

Bilderesultat for elisabeth heier  daybed

som foreksempel innebygd benk med oppbevaring under, kjøkkenskap fra ikea.  Bilde: Elisabeth Heier.

 

Relatert bilde

Lekkert bord som enkelt kan settes inntil og flyttes på, kan enkelt klappes sammen.  Og brettet kan få ny funksjon.  Snur du under delen kan du bruke det til bokholder. Kjempe lekkert og flere funksjoner!

Bilderesultat for therese knutsen

Innebygde skap i vegg, planlegger du godt når du pusser opp skal dette være mulig! cred: Therese Knutsen sitt lekre hjem.

Oppbevaringsløsninger  er laget på samme måte.  Har du flere moduler spar på de og ta de med , slik at du kan sette de sammen på nye måter. Bra for både miljøet og lommeboken. Et godt eksempel på at god design er mer enn det du ser.

 

VALLENTUNA 3-seters sofa IKEA Legg til, ta bort og endre funksjoner som det passer deg, og velg trekk som passer din stil.

Vallentuna er modulsofa som du kan bygge og trekke fra hverandre akkurat som det passer deg:) samme har de også på jotex.

Line.

 

Reklamer