Enkle tips til : Gift wrapping

Hei du!

En av de fineste tingene ved jule forbredelsene er at man kan pakke inn gaver, jeg vil ikke at andre skal pakke inn eller ta med esker fra butikken.  Jeg liker å pakke de inn selv, og som mange andre går jeg i naturen å plukker kongler, blader(noe som det ble dårlig med nå) og kvister, samt at jeg kjøpe eqalyptus blader, ulike tråder, og papir. Det er tips;)  Gøy altså!

most

Jeg pleier alltid å bestemme farger i forveien, ha en fargepalett rett og slett. Det gjør alt enklere.  I år har jeg gått for grønt, med papir fra panduro.

DSC_0655

Så gjør man sånn som interiørverden ellers, man tenker kontraster og lag på lag.

Eksempel: Ta det fine papiret sammen med jutetråden for å gjøre pakken litt røffere. Eller ta vanlig gråpapir sammen med silkebånd  og litt kongler.  Du kan bruke blader spraylakkere dem, og bruke de som navnelapper.  Henge på konger på  tråden.

Bruk naturen og tenk utenfor boksen.. vær personlig.

DSC_0656

DSC_0650

DSC_0654

 

Reklamer