Gå til innhold
Reklamer

Tiden før julstiden;)

Hei Lørdag!

Her snør det i dag, i går kom julestjernen opp i vinduet mitt.. huff.. alltid tidlig ute med den stjerna! Men skal innrømme at det var ekstra hyggelig å våkne snø og julestjerne som lyste i vinduet;)  Pleier også å ta frem disse, de finnes blant annet hos vakrerom. De kan stilles inn, slik at de lyser når du f.eks kommer hjem fra jobb.

DSC_0637 (2)

Pleier også å lage adventsstaken min, i år blir den enkel på trefat med kongler, lyslenke og rustikke kubbelys.  Når det nærmer seg første søndag i advent kommer det nok på litt granbar og mose også:)

DSC_0633 (2)

Må nok ut å kjøpe meg glass kuler, mose og svibler for litt førjulspynting uten at julekuler og alt blir dratt frem.  Er jo så hyggelig at det er litt ekstra nå i førjulstiden , spesielt fra første søndag i  advent. Er dere enig?

Nå skal det pakkes , ikveld blir det ut i skogen, tenne bål og kose seg der med et par glass vin .

Nyt lørdagen!

Line.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: