Jeg vil gi deg selvtillit til å bruke farger!

fd4efdc8437a383c45befba74b0d5b9d.jpg

Alle har på et eller annet tidspunkt kjøpt feil farge til en vegg i soverommet eller stuen. Eller kjøpte en sofa med grå, svart eller beige, mens du egentlig ønsket å prøve noe mer spennende farge. Helhetsinntrykket i rommet ble ikke helt hva du hadde tenkt deg. Og kanskje ser det nå mer rotet ut enn før?
Du er ikke alene. Jeg har selv gjort utallige mange møbel bomkjøp, og har malt veggen flere ganger fordi den ikke matcher helt med resten av innredningen. Det hele fordi det var ingen harmoni og balanse i rommet. Veldig frustrerende!

VI har laget et inspirerende og lærerikt kurs for alle av oss som har vært gjennom dette. Jeg skal lære deg hvordan farger fungerer sammen, hvordan de påvirker stemning i et rom og hvordan sette sammen en super sofistikert men enkel moodboard til et rom hjemme hos deg.

jeg ønsker å vise deg hvordan farger påvirker stemning i et rom og hva det gjør med oss. Med enkle grep kan vi forandre et rom til å bli mer sofistikert og mer personlig. Enkelt, effektivt og gøy!
Et kurs for alle som er
-nysgjerrige på farger -skal bygge hus – kjøpt ny leilighet – et nytt oppussings prosjekt på sikt – ønsker nytt inspill til farger de har hjemme – tenker å male et rom i huset eller ønsker kunnskap til å lage et farge moodboard. Det trengs ingen forhåndskunnskap.

soluppgangen11-4316

Ditt eget moodboard med farger og stoff spesialt tilpasset til ditt neste prosjektet følger med deg hjem når kurset er over.
Tid: kl 10.30 – 15
max 9 per kurs.

kr 1500kr
Vi sørger for noe godt å drikke og spise på.
Mer info får dere ved påmelding på roombyline@hotmail.no

Ved bedrifter skreddersyr vi kursene:)

Påmelding er bindende!

Reklamer