Høstens interiørfarger

God morgen!

Lurer du på hvilken farger du skal pusse opp med denne høsten? Dagny Thurmann – moe har funnet frem til de aller beste fargene du kan gi veggene dine.

Det er mye å velge mellom fra de forskjellige produsentene, noen fronter kun de støvete nyansene , mens andre går for bredere dekning. De har funnet frem til de beste nyansene innenfor dagens mest aktuelle fargegrupper: gult, nude, bått, blågrønt, grønt og brunt.  Det skal sies at at disse fargene vil være i trendbildet i mange år fremover!:)

Vi tar for oss pure and original sine farger:

Gult: varme , optimisme og glede.

Gult er en farge som vært lite brukt innen interiør de siste årene. Det er veldig hyggelig at den er tilbake! Gult kan man på mange måter  kalles den totale motpolen til det fargeløse , og vil nok forsatt virke krevende for mange. Flere nyanser melder sin «ankomst», både dusere og  mer støvete nyanser, men også de klare, sterke og dominerende.

 

Bilderesultat for ocre pure and originalBilderesultat for Pure and original  ocre

Ocre er en kraftig og dyp nyanse. Okerfargene er tradisjonsrike, og det er spennende å se at de nå kommer tilbake! De er spennende i kombinasjon, med andre farger, f.eks bleke blågrønne eller nude/rosa toner.

Nude: varmt, lunt og elegant. 

Nude nyansene står sammen med rødtonene høyt i kurs, og flere er varme alternativer til det grå. De nude nyansene er i den rød/rosa familien. Noen nærmer seg beige, men er heller ikke beige.  De gir et svært elegant uttrykk, og med de rette omgivelsene, også stramt, vil den alltid samtidig føles lun og varm. Den klarer å tilføre en hygge og behagelig  stemning som er attraktiv i dagens trendbilde og vil forbli i lengre tid.  De forskjellige nyansene av nude kan helt fint blandes  med hverandre og andre farger . Enkle å lykkes med.

Bilderesultat for pure and original skin powderBilderesultat for pure and original skin powder

Skin powder  er varm og mild, og gir rommet en behagelig og elegant stemning. Den er frisk og ikke særlig støvete.

Rød og rosa toner: Elegant, sofistikert, trygt og vågalt

 

Bilderesultat for pure and original brown redRelatert bilde

Brown red: Dette er en kraftig nyanse av rødt brunt, og vil fremstå som veldig rød på veggen. Igjen, en farge som passer best det er det er høyt under taket.

Blågrønt: Rolig og avslappende.

 

Pure & Original: To nyanser av samme farge – Lagoon Water på vegg og Black Hills på kjøkkenfronter. Foto: Margaret M. de Lange, Styling: Kirsten Visdal

Polar Blue

Bilderesultat for pure and polar blue

Polar Blue er utrolig enkel å lykkes med. Passer til alt, gir rom et friskt og behagelig uttrykk. Kjøligere enn Soft Mint, som er mer grønn i nyansen, ellers er de ganske nyanselike.

Bilderesultat for Pure and original  ocre

Fra dagnyfargestudio

Fin tirsdag til dere!

Line.

Reklamer