Lag vakre stilleben

Stilleben har vært min favoritt lenge og jeg anbefaler det til de fleste.

 

Stilleben kan lages på mange måter med møbler og interiør,  med bokser, bøker, pynt,sko, rammer, bilder og lamper..  Det kan være på gulvet, i vinduskarmen, på bordet eller i en bokhylle. Det kan være greit å tenke ut en fargeskala og former slik at det harmonere. Det er da du får et lekkert stilleben!

Eksempler på ulike stilleben:

Bilderesultat for stilleben interiør og farger

Bilderesultat for stilleben interiør og farger

Når du lager ulike områder med ulike uttrykk og stemninger, så får du til slutt et stilleben. Ser du det?  På disse bildene er farger, former og uttrykk valgt før det blir satt sammen. Derfor blir bildene helt fantastiske!

Bilderesultat for marie nylander olsson instagram

Bilderesultat for marie nylander olsson instagram

Tips!

Et stilleben er ikke alltid like enkelt å lage – men da må du prøve deg frem. Tenk ulike høyder på ting, form og farger ,  sett det sammen og se ting fra avstand, det må du nesten gjøre!   Er det en ting som må vekk eller flere, holder  det med å tilføye noe?

Når det først sitter er det både gøy og lekkert!:)

Bildene kommer fra lazydays.no , Camilla Berntsen og Marie Olsson Nylander sitt hjem.

 

 

Reklamer