Diy Hylle.

DSC_0571 (2)

Jeg har den siste tiden malt gjesterommet, det er det eneste rommet i hovedetasjen som vi ikke har pusset opp. Den hadde en forferdelig gul/beige aktig farge samme fargen det var i hele huset, da vi kjøpte det… Tror de fant at ut at de malt alt i samme farge før de solgte det. Hele huset lyste gult!!

Nå er det gule borte frem til virkelig skal riv og bygge rommet opp igjen,  fargen ble Piegon grey. (ja jeg elsker den varm fargen) .  Jeg måtte ha noe på veggen, noe til å  henge fra seg litt, samt noe som skapte stemning.

Så da ble det denne typen løsning, som vi ser overalt. Jeg elsker det! Dette er en prototype før jeg skal lage noen til av en annen type plywood/kryssfiner.  Vi har flere pinner slik at både hyller kan flyttes, men også få flere knagger til det du måtte ønske:)  Dette er min prototyp før jeg skal lage noen til men i annen type kryssfiner;)

Dette trenger du:

Plywood/kryssfiner

Drill borr

kosteskaft

maling

pussemaskin.

DSC_0572 (2)

slik gjør du:

  1. Mål opp og skjære ut plywood ut i ønsket størrelse.
  2. lag rute nett, og borr hull som passer kosteskaftet i hvert kryss.  Dette for å få de avstandene du ønsker mellom hullene.
  3. pass på at du har nok til hyller, om du ønsker det.
  4.  puss hull og platen.
  5. mal  platen og skjær opp kosteskaftet i ønsket størrelser i fht hylle og knagger.
  6.  mal knagger og hyller om ønskelig,  så er det bare å skru inn knaggene og henge opp!

Alt er kjøpt på Bygg max til den nette sum : 250 kr.

Klar til bruk!:)

Line.

 

Reklamer