Bordet er dekket til hverdags middag.

Hei!

Selv på en vanlig hverdag kan man dekke et hyggelig bord, gjennom å bruke det du har i skapene.

DSC_0570

I går fikk jeg sikklig lyst til å dekke et enkelt høst bord  til middagen med familien.  Jeg brukte det jeg fant, av vaser, litt te lys  og kurver til å brød og tilbehør i.  Synes det utrolig hyggelig å bruke puter på krakken og i stolene , saueskinn og lage stemning rundt bordet. Jeg kunne selvfølgelig ha pyntet ennå mer på bordet, men til hverdag synes jeg dette holdt i massevis.

Det er høst, bruk lyng, kvister og gresskar , bruk te lys holdere til blomster, glassflasker til vaser, hent puter fra sofaen for god sittekomfort om du ikke har noe annet. Bruk fine blader fra trærne  og fyll på med te lys. Jeg liker å ha litt plass for å kunne sette drikke, brød og salat inni mellom og at man skal kunne se hverandre.  Reglen er som regel det høyeste i midten, men ved borddekking som skal brukes fungerer det dårlig;)

DSC_0579

Jeg har forelsket med i rust fargene som har kommet, fantastisk herlig farger som du kan blande med både grønt, blått og oker..

Vi blogges snart.

 

 

Reklamer