Skap gode rom: Gangen.

Gangen er første alle ser , altså første inntrykket. Det kreves at det er funksjonelle løsninger som gjør hverdagen deg og dine enklere!  Med enkle grep kan du få en gang som fyller dine behov, men også er hyggelig å komme hjem til!

Her er mine tips:

Konsollbord: Tine k, hanging rail: tine k , benk : tine k.  lampe: tine k .

En skjenk, konsoll med hylle med plass til kurver eller kjøpmanndisk kanskje ? slik at alle får en kurv eller skuff hver til votter, og luer.
Ha bare fremme de skoene man bruker daglig, og sett heller resten i en hylle på boden. Da slipper man ekstra rot i gangen, og det er alltid plass i hyllene eller sko skapet.
For dine jakker og gjesten sine er det fint med hanging rail som går fra taket, da beholder du gulvplassen og rom følelsen.
Som spes småbarn og ungdoms foreldre fylles alltid gangene opp med klær og annet, da kan det være lurt med et skap hvor alt av dresser, jakker som ikke brukes osv blir hengt. Vi har et i boden inne.
Det er viktig å tenke på i gangen er riktig og god belysning. En taklampe vil gi deg god allmenn belysning, og bruk gjerne vegglamper over skjenker, kjøpmanndisker og andre steder hvor du trenger mer belysning.
Speil er både praktisk og fint, og passer godt i en gang. Setter du flere sammen vil du få et blikkfang som både øker romfølelsen og hjelper deg med siste sjekk før du går ut døra.
Noe å sitte på,  er deilig når man skal ha på barna sko og alle lagene med klær til vinteren.  Det er også veldig innbydende og dekorativt.
Tenk slitesterke materialer i gangen, et sisalteppe er lett å holde rent og trekker ikke til seg støv.

 

Det går også an å få alt tilpasset deg og dine med f.eks Ikea eller Norema sine løsninger; )

Hva med å male gangen?

Line.

Reklamer