Denne ukens mest inspirerende.

Denne leiligheten ligger for ute for salg i Stockholm hos fantasticfrank.  Og dette er nok ukens mest inspirerende! Leiligheten er på 40 kvm, men har stor funksjonalitet og er stylet perfekt av Josefin Hååg

Jeg liker veldig godt hvordan alt av funksjon er løst, fargene som er i varme nøytrale farger blandet grå og oker gule. Se hvor lekkert det er med de brass detaljene<3

Dette er et godt eksempel på hvordan du kan få plass til alle funksjoner i stuen,  men fortsatt behold romfølelse, stil og harmoni.  Tenker at dette kan være en kjempe inspirasjon for de som f.eks studenter eller de som skal flytte inn i noe mindre.  En smal seng, skrivebord og sofa samt gode oppbevarings muligheter som f.eks den innebygde hyllen.  Tips! For å få laget slik hyller, er det en fin mulighet til å bli kvitt dør åpninger som kanskje ikke passer inn i din layout.   For å gjemme unna papirer går det fint an å sette inn noen lekre bokser i hyllene.

Skap personlighet gjennom å henge opp ulik kunst og bilder .

 

Marmor med lekre nøytrale toner.  Ser du hvordan treverket gir enda mer varme og er fint avbrekk fra resten?

Her er nok et eksempel på dør som har blitt brukt til oppbevaring og hyller. Så smart!:)

Reklamer