Prosessen i å kjøpe ett ADD A ROOM hus.

Add a room er et unikt konsept og er absolutt fremtiden, og vi har en god del forespørsler.  Derfor vil gjerne skrive mer om prosessen rundt, fordi det er mange som selvsagt spør om pris, men uten å vite noe mer enn hva de ser på sosiale medier. Der kommer ikke alt frem!

Kontakter oss.

Når dere tar kontakt med oss av ren nysgjerrighet, vil se på muligheter og få en pris.  Så klart skal dere får det! Vi sender dere gjerne et pristilbud og muligheter ut fra deres ønsker. Men vi ønsker også å snakke med dere,  for å vise dere hva som er inkl i prisen, og hva som kommer utenpå, hva muligheten er, kostnader og ting man må tenke. Add a room har en grunnpris på alle sine moduler, og de er faktisk utrolig bra med innhold!

Vi sender pristilbud.

Vi sender dere pristilbudet, og håper å snakke med dere igjen for dere ønsker priser på frakt , grunnarbeid eller  tilkoblinger.

Dere finner ut at dette vil vi.

Dere sier at dette vil vi, vi møtes og får tegnet skisse til Add a room.  Med vinduer, evt bad og kjøkken, pergola osv… De sender oss deretter tegninger , vi går igjennom disse med bygg ingeniør som sender spesifikasjoner til Add a room slik at de kan bygge etter norske lover og i fht bruken av huset.   Når det er avklart starter add a room bygging av huset det tar ca 8 uker.

cropped-2x25215norrtalje-1024x5971.png

Forbredelser til huset kommer.

Vi hjelper deg gjerne med forbredelser  som å få satt opp grunnmur.

Evt søknader og tegninger i til kommunen.  Add a room har egen arkitekt som kan etter deres ønske tegne tegninger til kommunen med plassering på tomt osv.  I tillegg til vår byggingeniør som legger ved skriv om huset tilstand. Vi hjelper også til med å rydde plass slik at transport og kran kommer frem med huset på leveringsdag.

Ved oppkobling til vann og kloakk må det søkes, og hvis du skal ha over 50 kvm:)

Underveis under byggingen

Går vi igjennom siste detaljene før huset ferdigstilles. Alle kunder hos Add a room får bilder av prosessen , slik at de får fulgt med.  Det bestilles også frakt fra Danmark og hjem til kunde.

Leveringsdag.

Husene kommer med Lastebil og blir lastet på plass av kran på grunnmuren. Hvor huset blir festet og strøm/vann og kloakk blir tilkoblet. Det tar ca 2 arbeidsdager med elektriker, snekker og rørlegger om du velger både kjøkken og bad.  Det samme gjelder om du også skal koble til flere moduler. Det kommer det eget innlegg om senere:)

Line.

 

 

 

 

Reklamer