6 Enkle tips for å skape høst stemning i hjemmet.

Første høst måned er her, og i dag er det allerede 4. september.  Man kjenner det er kaldere på natt, kveld og morgen.  Litt tykkere jakke, strømpebukse og et skjerf går helt fint på de kjøligste dagene.. Det er på denne årstiden vi trekker inn, og vil kose oss med kakao/kaffe foran tv/peisen i et lunt og varmt hjem. Vi er så heldige som har alle årstidene.

 

Her er mine enkle tips for å skape et lunt høst hjem:

  1. Enkel måte å endre et rom på er pledd, lys og putetrekk. Synes du det er vanskelig å trekke inn farger. Da kan du enten ta det ut fra en favoritt stol, bilde eller pute. Kelim putene er fantastisk der, de har som regel flere farger i seg og kan samle hele uttrykket.  Det gir det friheten til å bruke flere farger uten at det » kræsjer»   også kan man evt » roe» ned uttrykk med en hvit pute inni mellom.

 

Relatert bildeRelatert bilde  slik som her:

4621248248h33512

i pute nr to kan du også dra inn oker, brunt om du vil. Man trenger ikke alle fargene men kan plukke ut sine favoritter. Masse puter er alltid deilig!

2.  Saueskinn, pledd og sengeteppe.

19219Processed with VSCOcam with a8 preset

Sleng ekstra pledd i sofaen, ha på deilig sengetøy, puter og sengetepper på soverommet,  og kjøp saueskinn til god stolen.  Glem ikke soverommet, bad og andre rom der man er.. De er like viktige som stue og kjøkken;)

3. Dra naturen inn.

Ta med barn og mannen ut på tur i skogen, spis blåbær og samtidelig ta med mose, lyng, kongler og annet du synes er lekkert.   Legg mose, lyng og kvister i en stor glass vase. La alle dine interiør favoritter synes, legg det på et fat og legg masse kongler rundt. Put gjerne inn te lys og kubbelys for ekstra kos.  Selv om vi ikke fyrer i vedovnen ennå,  kan det være hyggelig å dra inn et par vedkubber for kosen sin del;) Dekorativt og gratis!

gljar-lowantikk_speil_l

5.   Å samle dine favoritt kopper , te og kaffe på et fat som kan stå fremme på kjøkken benken, kanskje en blomst som lyng innbyr til hygge i høstmørket.

6. Lyng kan også kjøpes å settes på bordet ditt, trenger ikke å brukes bare til ut. Sett de ut på natten, så holde de lenge;)

 

 

 

Reklamer