Høst kveld.

Sikkelig høst kveld, blåser og regner ute, det er  grått og skumring ute .  Inne er lysene tent , og i dette øyeblikk sitter jeg ved spisestuebordet tegner møbelplan til kunde med et glass Pepsi max og  en stor sjokolade.  Ganske fortvilende når programmene du bruker svikter.  Men det ordner seg til slutt! bare noen timer og dager ekstra med tegning forhånd går dette fint!

…………………

Høst inspirasjon!

jeg er klar for høsten, selv om mange ikke er det. Så er det en av de hyggeligste årstiden synes jeg og en unnskyldning for litt ekstra kos i hverdagen.

Tilbake til tegninger 🙂  Nyt høstbildene;)

We should stack the fireplace full of wood like thisWood column - great texture and color amidst crisp white interioerSofaen er et designobjekt fra B Italia, mens lenestolen i lær er funnet i en bruktbutikk.

Jaune moutarde n'est pas jaune curry || Couleur Locale - Draps en lin moutarde

WαᎥtᎥnɠ ʄσr ʄαℓℓ

Bilder funnet på pinterest// elisabeth heier//pure and original//

Reklamer