Husets hjerte

Kjøkkenet – husker da jeg var liten, var der mine foreldre stod å laget mat sammen hver fredag og lørdagskveld, min søster og jeg dekket bordet. VI var servitører rundt spisestuebordet som min mor hadde tent lys og dekket fint.

Hver fredag pyntet vi oss til pappa skulle komme hjem.  Det var der vi satt med lekser i alle år ,mens mamma laget mat til oss. Mine foreldre har alltid vært glad i å lage god mat. Jeg derimot er glad i å spise god mat og ikke lage den 😉

Kjøkkenet er uten tvil husets hjerte, og selv om jeg elsker vårt kjøkkenet som bare et år gammelt, så faller jeg pladask for nye kjøkken hele tiden.. Så hvis jeg skulle få muligheten igjen , ja da hadde det nok blitt helt noe annet.  Har utrolig myeskaper glede, som gir meg energi og ja ekstremt mye glede.

Her er dagen inspo.:

 

Bilder hentet fra pinterest, første bildet er kjøkkenet til fantastiske marie nylander.

Nå må vaskebøtten frem;)

Vi blogges plutselig!

Reklamer